yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Mu’az…majlis Ikhtifal PASTI…

Bebaru ni Mu’az ada majlis Ikhtifal sekolah dia…majlis di anjurkan di Surau Al-Hidayah, SU1. Ramai jugak parents yg datang…tak kurang jugak parents & anaknya yg tak datang..sian kat budak…

Majlis bermula selepas zohor…hari nih Mu’az akan perform kat atas stage…dia kena nyanyi dgn kawan2 kelas 5 tahun…naik jer atas pentas aku tgk dia kat row belakang…ishk…susah sikit la nak nampak dia dlm gambo & video…tak pa…ada la jugak nampak dia menjenguk…ehehehe..mentang2 badan besor…kena jadi tukang pegang replika kete…ehehehehe…

Tu ada tu…perati betul2..Mu’az tengah menjenguk tuh..ehehehe

Yg nih pulak tetamu VIP….ahahaha…susah sungguh nak control Marwan nih…nak ngelakkan dia ngacau kat atas pentas terpaksa la tetamu VIP majlis panggil dia duk kat sebelah…siap bergaya lagi tuh….

Mu’az tengah ambik hadiah kat atas pentas

Bersama Guru Kelas…Cikgu Ana

Beberapa hadiah yg Mu’az dpt…

Dekat pukul 4 kitorang gerak…seronok dapat menghadiri majlis anak2…kita kena bagi support supaya anak2 akan lebih bersemangat untuk belajar…insyaAllah..aku harap Mu’az akan lebih berjaya nanti…

December 16, 2010 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: