yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Mimi beranak lagi…

Itu hari aku dah iklankan Mimi kat mudah…nak cari keluarga angkat la konon…dah ada la sorang brader ambik…sekali esoknya aku terpaksa gi ambik Mimi balik sebab brader tuh kata dia bunting…so maleh la nak bela…ada ke nak lpaskan kalau aku tak ambik…naya jer kat binatang…

So sekarang nih mimi dah beranak…3 ekor anak nyer…mcm batch pertama gak…ni dia masa mula2 beranak…

Bawah ni abang & kakak2 tgh duk ushar…ganaz jer memasing…ehehehehe…

 

Ni kat bwh gambor latest kittens nih…dah 2 bulan lebih…dah ready nak makan gamaknya…

So  bertambah la family aku…errr…maknanya tanggungan pun tambah ler…adeh…so sesapa yg nak tolong bela roger aku…kena ambik ngan maknyer sekali…sian la pisahkan…ehehehe…

November 11, 2010 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: