yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Mimi beranak lagi…

Itu hari aku dah iklankan Mimi kat mudah…nak cari keluarga angkat la konon…dah ada la sorang brader ambik…sekali esoknya aku terpaksa gi ambik Mimi balik sebab brader tuh kata dia bunting…so maleh la nak bela…ada ke nak lpaskan kalau aku tak ambik…naya jer kat binatang…

So sekarang nih mimi dah beranak…3 ekor anak nyer…mcm batch pertama gak…ni dia masa mula2 beranak…

Bawah ni abang & kakak2 tgh duk ushar…ganaz jer memasing…ehehehehe…

 

Ni kat bwh gambor latest kittens nih…dah 2 bulan lebih…dah ready nak makan gamaknya…

So¬† bertambah la family aku…errr…maknanya tanggungan pun tambah ler…adeh…so sesapa yg nak tolong bela roger aku…kena ambik ngan maknyer sekali…sian la pisahkan…ehehehe…

Advertisements

November 11, 2010 Posted by | Uncategorized | Leave a comment