yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Bulan sukan SU3…

Dah beredar pun flyers untuk memaklumkan pada penduduk berkenaan bulan sukan SU3…bagi aku persediaan para ajk tak cukup…last menet punya keje…so byk la kekurangan…apapun ini sebahagian dari usaha untuk menyuburkan lagi semangat kejiranan di kampung SU3 ni….

Aku kena lead sukan Takraw…sabtu ni akan berlangsung kejohanan tertutup nyer…errr…tak panggil meeting pun…ehehehehe…tak pa..aku support punya walaupun tak proper…2 malam sudah aku gi jumpa jiran2 baru kat Jalan Bidara….ada la 2 orang yg register nak main…kalau nak ikutkan sambutan setakat malam tadi baru duk ada 4 regu…ni kira terus semi final nih…ehehehehe….harap menjelang tarikh tutup esok makin ramai yg akan register….

Ehehehe…ni sekadar gambar hiasan…bakat2 SU3 baru nak tengok sabtu nih…ada ke yg bleh terbang cam nih?…ekekekeke…harap meriah la nanti…

November 4, 2010 - Posted by | Activities, Life in SU3

1 Comment »

  1. peehhhh kalau aku boleh libas macam dalam gambo tu yeop..sure aku memang punya memandangkan team yg daftar 4 je plak tu…. maknanya baru 12 org je yek….adooiiii

    Comment by hairol | November 4, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: