yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Munaa dah 9 tahun…Honey dah…30-an…ehehehehe

22 Julai itu hari genap umur anak sulung aku nih 9 tahun…seperti biasa kitorang akan adakan jugak celebration walaupun tak se ‘grand’ mana…yg penting anak2 tahu kita ambik berat pasal diorang….kali nih Emma tengah sarat(dah bersalin 1 Ramadhan itu hari)…so tak dapat la nak tempah kek kat dia…sudah nya terpaksa la cari kek kat deret kedai sana…

Ni ha kek nyer..perasan tak power puff girl tuh…Munaa memang minat ngan citer tuh dari kecik lagi…ehehehe…

Mcm ni ler kalau dah sambut kat rumah…masing2 dengan baju tidurnya…ehehehehe…

Munaa ngan ibu…tu Marwan tuh tengah syok layan fries…dia ni kalau bab makan susah sikit nak selera…so time dia nak balun tuh biorkan jer…

Hadiah untuk Munaa?…well…aku buat sendiri kat opis…cari gambo dia masa kecik yg come2 tuh…buatkan bentuk frame…tambahkan ayat syahdu merangkap nasihat sikit…menangis dia bila aku bacakan…ehehehe…..

So gitu ler sikit sebanyak sambutan serba ringkas birthday anak aku yg sulung nih…sekarang nih dia dah rasa diri dia besar…byk nampak perubahan perangai nyer…tak caya…tu ha tengok gambor bwh…tengah mengajar adik2 ngaji…ehehehehehe…

Dan itu hari 20 August…birthday wife aku…dah 30-an…ehehehehe…

Lagi sekali…disebabkan Emma dalam pantang…terpaksa la beli kek kat kedai nun…bleh tahan jugak la kek nih rasanya…

Ni ha makanan2 yg ada….sebenarnya gambo nih ambik sehari selepas birthday Honey…hari birthday tuh kitorang gi makan kat luor….tapi Marwan pulak meragam…ilang la mood wife aku tuh…kira birthday tahun ni spoiled sikit la…tapi nak wat cam mana…perangai bebudak…tahun depan kena potong kek dulu baru kluar jejalan…kalau tak nanti nak potong kek pun dah tak selera…well…I already tried my best to make this birthday special….

August 17, 2010 - Posted by | Aku & Sesuatu, Life in SU3

2 Comments »

  1. Muchas gracias sayang… you’ve given ur very best! Honey ni klu dah hilang mood susah sket nak recover… sorry.. getting carried away…. Doakan honey pjg umur.. next year boleh tebus balik.

    Comment by Mazny | September 3, 2010

  2. Uik!!…mesti la Abg doakan Honey panjang umur..U must live longer than me…because I can’t imagine living my life without you around…yup…I’m being selfish…hahahahaha….

    Comment by yeopbeast | September 4, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: