yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Kucing lagi..

Tak tahu la nape rumah aku nih byk benor kucing datang nak menumpang…yg nih datang melepek kat rumah aku…3 hari aku biorkan…bukan apa…serik dah 2-3 kali kucing datang beranak…tapi tu la…aku ngan wife nih jenih tak sampai hati…bagi la makan…sudah nya melekat kat rumah…masa datang tuh dara sunti lagi…nih dah beranak pulak…dah la beranak kat rumah jiran aku…segan lak rasanya ngan jejiran….

 Si Mimi

Anak dia ada 3 ekor…anak2 aku pulak memang suka la ngan kucing nih…aku jer yg jenih rimas sikit…sudah nya dapat la nama masing2…adeh…so ni mcm mana nih?….nak terus bela ker?…itu lah persolan aku ngan wife…itu hari satu family kitorang dah bagi kat keluarga angkat…yg nih?…adeh….

Kita tolong la bagi makan dulu…dah besar nanti kikta iklan kan ler kat mudah…cari sapa nak jadi keluarga angkat…itu ler kesimpulan yg kami buat…sian tengok…Sekarang nih dah besor…aku pun nak carikan ler keluarga nagkat…errr…tapi anak2 dah sayang lak…muka lak sekor2 come…mak nyer darah siam la katakan…cam no nih…

Tadi kata 3…nih nape ada 4?…ha yang kecik tuh jumpa masa main takraw…sebelum main tuh aku duk dengar dah suara dia duk menjerit kat tepi longkang tuh…buat pekak la sbb tamo tambah lagi tanggungjawab…lama2 tak bleh tahan kesian…aku pungut la bwk balik…mulanya Si Mimi tamo terima budak nih…asal datang dekat jer kena tampor…terpaksa la aku beli susu khas untuk anak kucing…tapi bila lama sikit dia dah ok…terus la budak tuh jadi anak susuan dia….kira anak angkat la…

Kemain sedap tidur…ceh…

Ni ha si Kitty (nama anak aku bagi)…mata biru habis tuh…ehehehe…sesapa yg berminat nak jadi keluarga angkat kepada anak angkat kucing aku nih…contact la…dia nih suka merayau…mungkin mencari mak dia kot…jap tadi wife aku cakap dia keluar merayau lagi…adus….kalau ada yg berkenan nak tolong roger la…datang jer ambik…bukan nak jual..aku bukannya meniaga kucing pun…tolong jer…

August 7, 2010 - Posted by | Aku & Sesuatu, Life in SU3

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: