yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Sepuluh tahun dah….

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don’t wanna close my eyes
I don’t wanna fall asleep
‘Cause I’d miss you, babe
And I don’t wanna miss a thing
‘Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I’d still miss you, babe
And I don’t wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I’m wondering what you’re dreaming
Wondering if it’s me you’re seeing
Then I kiss your eyes and thank God we’re together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don’t wanna close my eyes
I don’t wanna fall asleep
‘Cause I’d miss you, babe
And I don’t wanna miss a thing
‘Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I’d still miss you, babe
And I don’t wanna miss a thing

I don’t wanna miss one smile
I don’t wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time….

Tengah duk berserabut pala otak ngan keje tetiba lak ada ring tone lagu nih kluar…macam tau2 lak keadaan emosi aku skarang nih…ini la antara lagu yg aku bagi kat awek aku dulu…(errr…bukan awek lain la sayang…you jer sorang dari dulu…jangan marah aaa…thehehe)…ala zaman tuh kalau nak luahkan perasaan kalau guna lirik lagu dah romantik habis la…ekekekeke…

Hari nih 29 Julai dah genap sepuluh tahun kawin…ni aku masih kat opis…patutnya nak candle light dinner…kojo lak tak habih2…tak pa sayang…balik kang Abang beli lilin…kita makan kat rumah eh…hehehehe…so untuk mengambik ati…aku buat la bende kat bwh nih…ni kira nak pujuk la nih….

I love you Honey…Happy¬† anniversary….

July 29, 2010 Posted by | Aku & Sesuatu | 4 Comments