yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Sian Marwan…

Itu hari anak aku yg kecik tuh kena lelah…sian tengok dia susah nak bernafas…aku bawak dia gi klinik…asalnya nak gi cucuk…pastu tengok bernafas lain lain macam jer…terus doktor tak bagi cucuk…kena ambik gas…

Memula nak bagi gas tuh jenuh jugak la dia meronta…puas pujuk tak mau jugak…last sekali kena paksa jugak la…apa nak buat…bila dah lama sikit baru dia nampak bertenang sikit…mungkin sebab dia dah mula rasa selesa…dah mula rasa senang sikit nak bernafas kot…sian dia…

Malamnya sekali lagi dia jadi sesak nafas…aku bawak gi klinik Rozita pulak…dekat sikit dengan rumah..kali ni tak payah susah2 nak bagi gas tuh…sia sendiri yg tarik boh kat muka sia…dia dah paham bende tuh boleh tolong dia bernafas lebih selesa kot…

Alhamdulillah sekarangni under control la…so byk sikit la nak kena beringat…air sus berkultur tak boleh minum…habuk tak bleh…bulu kucing tak bleh…ha…sebut pasal kucing….itu hari ada kucing datang beranak kat rumah aku…nak halau kesian…aku kan jenih tak sampai hati..so anak2 aku la yg bidankan dia…semua sekali ada 4 ekor anak…2 jantan dan 2 betina…kepada sesapa yg nak kucing angkat sila datang ambik kat rumah…usia anak2 tuh dah 2 miggu lebih…aku nak buang kesian…tapi aku nak bela anak2 aku lak lelah…so tolong la cari sesapa yg nak jadi family angkat diorang nih…angkut la dengan mak nyer sekali….sapa mau call aku…019-3439119…

 

 

February 1, 2010 - Posted by | Uncategorized

1 Comment »

  1. Siannyer Marwan…Harap dah okay and full sembuh 1 day.
    Comel la anak kucing tuu..Harap ader yg sudi bela.

    Comment by yamecome | February 1, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: