yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Aku dah tue…ishk….

Syukur Alhamdulillah…hari nih genap 34 tahun aku hidup…it’s my birthday…thanks to family members & friends for the wishes…

Honey, Munaa, Mu’az & Marwan buat birtday card utk aku…nanti sempat aku upload gambo….nice….

Memandangkan aku ada sedikit urusan di kampung…malamnya baru dapat keluar makan2 sambil celebrate birthday aku kat Melody Cafe…org tak ramai…cepat sikit dapat makanan….

Jeng…jeng…surprise birthday cake…hasil seni jiran & jugak best friend kitorang…usahawan kek…Puan Emma…thanks Emma….sedap kek ngko nih…nanti anniversary aku tempah yg lagi besor…ehehehehe

Me & my precious kids…Marwan yg paling tak sabo nak potong kek tuh…nak main jer sebenarnyer tu…

Thanks Honey for the surprise kek…best nyer…coklat…coklat…coklat…ehehehe

Dah tua…esok aku baru nak muhasabah sejauh mana aku dah prepare…yes…ramai org lupa…tujuan kita hidup ni sebenarnya untuk mati…setakat mana persediaan aku?…malu nak citer…insaf aku…insyaAllah…start hari nih kena kuatkan azam…luangkan lebih masa untuk buat pelaburan kat sana…masa tuh ASB ke..ASN ke..ASW ke tak guna…takut lak rasanya…

January 30, 2010 - Posted by | Uncategorized

1 Comment »

  1. tahniah yeop! semoga semakin bertambah umur kita semakin kita menambah juga amalan dunia akhirat (peringatan diri sendiri gak ni, almaklumlah nak bertambah umur juga mggu depan..heeheehe). Semoga dimurahkan rezeki & kesihatan yang baik 🙂

    Comment by sz | January 30, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: