yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Usahawan Gigih…

Dua malam sudah aku gi beli barang kat central mart ngan wife & anak2…lepas bayor lalu la kat area ‘gift shop’ tuh…dah tutup rupanya…sekali pandang sebelah kanan ada sorang brader ni tengah baca surat khabar kat satu ‘kiosk’ nih…ehhh…cam kenal jer…la…Abang Sobri…rakan se’sendeng’ aku rupanya…

Citernya Abang Sobri sekarang dah start meniaga kat central mart tuh…dia sewa satu tapak untuk belajar2 kata dia…siang hari adik ipar dia yg jaga kedai tuh…so malam dia la sambung..beraneka kerepek ada dijual…naik rambang jugak la mata aku menengoknya…

DSC00968

Aku nyer favourite dutch roll pun ada…pergh…menarik…ehehehehehe…

DSC00967

Tengah mengandung?…rasa kecor mulut nak asam?…haaa…kat sini pun ade jual…bukan takat kaum ibu mengandung jer…kaum bapa yg perut ala2 mengandung pun buleh beli asam nih…ehehehehe….

DSC00966

Ni ha tokey kedai…Abang Sobri…jiran aku kat SU3 merangkap rakan seperguruan dalam Sendeng…seronok tengok kengkawan yang ada wawasan macam nih…kepada kawan Saujana Utama yg ada nak pegi beli barang kat central mart tuh sila2 la singgah di kedai sahabat kita nih…insyaAllah…sama2 lah kita support warga SU3….ehehehehe…

November 5, 2009 - Posted by | Uncategorized

1 Comment »

  1. ya…. baru aku tau ni…. thanks yeop.. InyaAAlah kalau ke sana singgah le… bantu membeli apa yg patut sikit2 ye…

    Comment by hairol | November 5, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: