yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Bakal Pengganti Man Kidal-Part 2

Since that itu hari masa kat super market anak aku Marwan gemor benor main gitar…so wife aku pun belikan ler dia sebijik gitar…mmg kemain suka lagi dia…sekali tengok cam profesional guitarist la…ehehehehehe…jgn besor nanti duk jamming manjang udoh ler…

DSC00510DSC00516

September 17, 2009 - Posted by | Aku & Sesuatu

3 Comments »

  1. salam,,,, yeop..
    bila kelas silat kita nak mula balik??

    Comment by hairol | September 30, 2009

  2. Sifu call semalam…minggu ni kita start…ulangkaji dulu sebelum datang kelas….malu kang…

    Comment by yeopbeast | October 7, 2009

  3. alamak yeop minggu ni??
    eeemmm aku akan mencuba dtg…
    maklum lah mak mentua dan keluarga sampai mlm tu…….

    Comment by hairol | October 7, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: