yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Bakal pengganti Man Kidal…ehehehehe

2 malam sudah aku ngan wife & anak2 gi beli barang kat Central Mart kat rumah aku tu…sekali bila sampai kat tempat mainan anak aku yg bongsu si Marwan tuh tetiba jer bising…cakap tak bleh lagi so menjerit jer ler…uhhh…da…da…titarrrr…ehehehe…

Jenuh aku nak tangkap apa la yg dia nak nih…sekali bila dia tengok bapak nya cam blur tahap gaban jer…dia pun gi tunjuk kat rak mainan tuh…Ooooo…nak gitar rupanya. Aku pun capai gitar tuh than bagi dia pegang…kebetulan radio kat Central Mart tuh tengah lagu Pelayaran nyanyian kumpulan May…apa lagi…terus si Marwan beraksi…terkejut aku…mana dia tengok aksi2 main gitar nih?…tak pernah rasanya duk tengok DVD konsert ker apa ke dengan dia…siap buat running cord lagi…sampai habih fret la punya goreng…ehehehehe…

Bila aku pikir2 kan balik mungkin sbb masa dia dalam perut dulu aku selalu bwk wife gi tengok jamming the velvet boys kot…masa tuh tengah nak prepare untuk VPT annual dinner…so band velvet boys ada perform la…mmg kerap la jugak bwk wife aku sekali time diorang duk jamming tuh…itu le sebab utama dia buleh menggayakan aksi2 petikan gitar ala2 man Kidal nih kot…

Marwan Goreng

Masa dia dalam kandungan jugak selalu diperdengarkan bacaan ayat2 suci Al-Quran…insyaAllah..harapan aku agar dia boleh mengusai al-Quran lepas nih…sekarang nih umur dia baru setahun setengah…so sementara dia nak reti cakap untuk baca Quran…let him ROCK…ehehehehe

p/s: Sorry quality gambor 2&3 tak berapa cantek…maklum la…dia tengah ligat ‘menggoreng’…ehehehehehe…

August 13, 2009 - Posted by | Uncategorized

2 Comments »

  1. he,he,… bukan main goreng lagi dia yeop…..

    Comment by USJ5 Forum | August 14, 2009

  2. Bapaknya tangan kayu…dah jenuh belajor tak pandai2…susah gak jadi org kidal nih…equipment kat market payah nak dapat…tuh yg buat ilang semangat nak belajo gitar tuh…thehehehehe…alasan…

    Comment by yeopbeast | August 14, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: