yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Takraw kat tempat keje…

Tadi HR approach aku mintak jadi judge untuk company nyer Karaoke Competition…pulak…macam2 la diorang nih…terus aku bagi syarat…”Boleh…tapi aku nak HR buat game Takraw”…ehehehehe…bukan nyer nak ambik kesempatan…tapi dah 3 tahun berturut turut proposal aku untuk buat game takraw kat kompeni nih kantoi…

Akhirnya HR setuju nak buat takraw lepas raya nanti…errr…kalau aku still keje kat sini sempat ler…thehehehe…

takraw

aku_gulung

Ini gambo2 masa aku zaman muda dulu…berat baru 55kg…bleh la terbang lagi…sekarang perut aje dah 10kg…cam no nak melipat…ehehehehehe…zaman kegemilangan tuh dah berlalu tapi semangat aku untuk takraw masih berkobar…cuma keadaan fizikal jer yg membataskan…ehehehe…

Sedih bila tengok team Malaysia kalah kepada Korea Selatan dan Indonesia bebaru nih…malu…kita pelopor sukan ni…kenapa boleh kalah dengan org yg seatu ketika dulu belajar dengan kita? Senario mcm nih bukan berlaku kat takraw jer tapi hampir semua sukan kat Malaysia nih…tengok bola…dulu Korea tuh makanan kita jer…sekarang jauh la tertinggal…dimana kelemahannya?…pemain?…jurulatih?…kena buat post mortem detail kalau tak kita akan terus dimalukan nanti…

July 23, 2009 - Posted by | Activities

9 Comments »

  1. Yeop, x seksa ker dgr Audition. Saya dah tak tahan, tak ikut sampai abis.

    Kalau dah teringin, main aje🙂

    Comment by yamecome | July 25, 2009

  2. Ehehehe…kalau tak migrain buleh sewel la dengor audition…thehehe…

    Sekarang tengah nak set-up gelanggang takraw kat recieving tuh ha…tolong war2 kan kat bebudak LCD yg berminat nak main takraw jumaat lepas keje…

    Comment by yeopbeast | July 27, 2009

  3. wahhh bukan main gulong kau dalam gambar tu yeop…..

    Comment by hairol | August 3, 2009

  4. Ngko perati betul2 Rol…kaki mana aku pukul tuh…ehehehehehe

    Comment by yeopbeast | August 4, 2009

  5. tu lah pasal… aku perasan gaks,…. kaki kiri tuuuuu…..
    tapi tu dulu lah yeopppp
    sekarang dengan selamba aku korek kau punya maniam tu…. ha,ha,ha,

    Comment by hairol | August 5, 2009

  6. Oooo…korek eh…ngko nanti la…bulan posa nih aku turun kan berat badan 15kilo…pas tu praktis balik gulong kiri aku tuh…ha…tengok takat mana ngko punya korek…ahahahaha

    Comment by yeopbeast | August 6, 2009

  7. ha,ha,…. yeop turun 15kilo ke?? naik 15 kilo???
    maybe lah bulan puasa kau leh turun kan….. tapi tang hari raya sok..kau bantai ketupat tak hinggat….abis….naik balik le….

    Comment by hairol | August 6, 2009

  8. Itu cabaran tuh…aku nak kena maintain tahun nih…ehehehehehe…

    Comment by yeopbeast | August 7, 2009

  9. gambo dasyat tapi tu 10 tahun lepas….
    tahun nie ko cutilah gamaknya….jgn gatal nak lipat lagi tahun nie. tahun nie ko kena cuti kalau tidak nanti……..
    kawal nafsu jap tahun depan mula balik kalau dah ok…

    Comment by Raiders | March 23, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: