yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Majlis Konvo Adik Aku…

Lama dah aku nak tulih nih tapi masa tuh tak mengizinkan…bulan 4 itu hari adik aku konvo kat Putra Jaya…so kitorang satu family pegi la sambil bawak mak. Kul tujuh gerak dari SU3. Nak jadi cerita elok lepas sikit jer dari exit Bukit Jelutong, tayar belakang belah kiri meletup..adeh…nasib baik tak laju masa tuh…apa lagi…melengas la ketiak aku menukor tayar…sian adik aku dah menggelabah kot tak sempat nak naik atas stage…syukur alhamdulillah kitorang sampai ngam2 jer sebelum diorang kene masuk dewan.

IMG05888

Ni aku sempat snap gambo adik aku masa naik atas stage tuh…tapi jauh sgt ler…blur lak tuh…maklumlah…tepon tak canggih…Yang buleh masuk dewan cuma 2 org jer…so Honey ngan anak2 duk lepak tunggu kat luar lah…nasib baik dalam air-cond…tak ler seksa sgt nak menunggu…

DSC02624DSC02629

Lepas adik naik pentas jer aku bwk mak keluar dewan…sian mak kot la lemas kat dalam tuh ramai org…kitorang melepak jer ler sambil tunggu majlis kat dalam habis….dalam tengahari baru la settle…ada jamuan makan kat dewan…elok benor ler…perut pun tengah pedih giler…Time makan tuh ramai org pakat duk perati kat kitorang…apa tak nyer…anak2 aku semua pakat tido kat dewan makan tuh…ehehehehe…

IMG05889

Habih makan kitorang bergambo la kat area dewan tuh…aku harap adik aku boleh mencapai kejayaan yg lebih baut untuk masa akan datang…bak kata arwah ayah…harta yg paling berharga ialah ilmu…kejayaan pulak biarlah dunia dah akhirat…insyaAllah….

DSC02633DSC02631

July 17, 2009 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: