yeopbeast's blog

Aku & Sesuatu…

Blogging?…let’s give it a try…

“Ngko tak nak buat blog ke Yeop?….org byk cakap cam ngko nih kena ada blog…baru la boleh share pandangan dgn org lain…”

Itu ler yg 2~3 org member duk cakap kat aku…bukan nyer tak nak buat pasal apa…aku nih tak berapa reti sgt bab2 IT nih…malas nak menggodek…lagi satu nak kena spend masa ngadap PC hari2 sakit jiwa jugak dibuatnya nanti…Dulu aku mmg rajin tulis diari…tapi lepas dah keje nih tak dak masa lansung la nak menulis. Kebetulan website comuniti kat tempat aku tinggal guna WordPress untuk login…so aku main click jer ler ke laman blog nih…tengok nak register mudah jer…so why not…buat jer la blog satu…kalau ada masa aku tulih…kalau tak dak bior la dulu…

Kenapa ‘yeopbeast’? Masa zaman aku blaja dulu aku dikelilingi oleh org2 yg suka mengutuk kekurangan aku nih…kurang tinggi lah…kurang ensem lah…ahahahaha…dan mcm2 lagi lah…pendek kata semua bende buruk jer ler…mcm makhluk dalam citer Beauty & The Beast tuh…so aku pun guna la nick  de`beast  masa berinternet……ehehehehe…

So cukup sebagai intro…harapnya aku akan ada la masa nak mengarut kat blog nih…biar la blog nih jadi tempat aku meluahkan apa yg bermain dikotak fikiran aku nih…apa org pikir blakang kira…salam….

image3

February 10, 2009 - Posted by | Activities

3 Comments »

  1. salam….
    caya lah yeop…. dah ada blog sendri nampak

    Comment by hairol | February 11, 2009

  2. Ehehehehe…aku baru blaja la…tolong la apa yg patut…

    Comment by yeopbeast | February 12, 2009

  3. Sokong 200%.🙂

    Comment by sapiah hussien | February 15, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: